Foto: F64
Darbu Valsts kancelejā (VK) pagājušajā gadā pametuši 14 cilvēki, bet klāt nākuši 15 nodarbinātie, liecina informācija VK pārskatā par darbību 2013.gadā.

Pagājušā gada nogalē VK kopumā bija 117 amata vietas, no kurām 84 bija ierēdņu, bet 33 - darbinieku vietas. Faktiski pagājušajā gadā Valsts kancelejas funkcijas veikuši 110 nodarbinātie, jo trīs atradušies bērna kopšanas atvaļinājumā, bet četras vietas bijušas vakantas.

VK kolektīvu pagājušā gada laikā papildinājuši 15 jauni kolēģi, no kuriem desmit ierēdņi amatā iecelti konkursa kārtībā.

No darba attiecības pārtraukušajiem trīs aizgājuši, jo likvidētas ierēdņa amata vietas, pieci - pēc darbinieka un darba devēja savstarpējās vienošanās parakstīšanas. Trīs darbu pametuši pēc paša vēlēšanās, savukārt viens pārcelts darbā uz citu ministriju.

Kopumā VK nodarbināto skaits kopš 2010.gada ir samazinājies par deviņiem cilvēkiem - 2010.gadā nodarbināti bija 126 cilvēki. Pēc gada šis skaits samazinājās līdz 121 cilvēkam, bet 2012.gada beigās nodarbināto skaits bija samazinājies līdz 119 cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!