Foto: F64

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) izsludinājis konkursu uz septiņiem vakantiem amatiem, liecina biroja interneta mājas lapā pieejamā informācija.

KNAB konkursā meklē divus juristus - Juridiskās nodaļas galvenos speciālistus, no kuriem vienu uz noteiktu laiku, Juridiskās nodaļas galveno speciālistu personāla jautājumos, kā arī četrus speciālistus darbam Politikas plānošanas nodaļā - galveno speciālistu izglītošanas jautājumos, divus galvenos speciālistus, kā arī vēl vienu galveno speciālistu uz noteiktu laiku.

Pretendentiem KNAB līdz 1.decembrim jāiesniedz motivācijas vēstule, CV ar īsu pašreizējā darbavietā veicamo pienākumu aprakstu, kā arī izglītību apliecinošu dokumentu kopijas.

Jau vēstīts, ka darbu KNAB pēc nesenās reorganizācijas pameta sešas amatpersonas, tostarp Korupcijas novēršanas nodaļas vadītāja Diāna Kurpniece, kura birojā bija nostrādājusi ilgus gadus.

Amatpersonas no Korupcijas novēršanas nodaļas, Darbības nodrošinājuma nodaļas un Juridiskās un personālvadības nodaļas nolēmušas neturpināt darba tiesiskās attiecības birojā un nepieņemt piedāvātos amatus pēc birojā veiktās reorganizācijas. 

KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks 3.septembrī nolēma likvidēt Juridiskās un personālvadības nodaļu, Korupcijas novēršanas nodaļu, Darbības nodrošinājuma nodaļu ar amata vietām un Finanšu nodaļas galvenā speciālista amata vietu.

KNAB priekšnieka tiešā pakļautībā tika izveidota Juridiskā nodaļa, sekretariāts un Darbības nodrošinājuma nodaļa. Tāpat KNAB priekšnieka vietnieka korupcijas novēršanas jautājumos tiešā pakļautībā izveidota Politikas plānošanas nodaļa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!