Foto: DELFI Aculiecinieks
Otrdien, 16. decembrī, ap pulksten 11:00 Salaspilī Skolas ielā notika avārija, vēsta incidenta aculiecinieks Jānis.

"Vieglā automašīna "Seat" taranēja Skolas ielas 8. namu, kā rezultātā automašīnas priekšpuse ir sadragāta un arī gaisa spilveni izšauti.

Pēc aculiecinieka stāstīta – divas automašīnas sacentās, braucot pa Skolas ielu. Vienas automašīnas priekšā pagadījās kāds vīrs gados. Lai neuzbrauktu gājējām, "Seat" vadītājs stūri pagrieza, kā rezultāta aizķēra mazliet gājēju, nonesa ceļa zīmi un ietriecās mājā.

Gājējam nekas dzīvībai bīstams nav, mazliet drēbes sasmērētas. Uz vietas viņu apskata Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigāde. Kā arī uz vietas strādā Salaspils pašvaldības policija, kuri fotogrāfē un aptaujā lieciniekus. Uz vietas negadījumā iesaistītais vadītājs gaida Valsts policijas Ceļu policijas ierašanos, kas noteikti tālāk pētīs negadījuma apstākļus," norāda Jānis. 

Sūtiet savas reportāžas un saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!