Foto: DELFI Aculiecinieks

Applūšanas dēļ Jelgavā ir slēgti divu ielu posmi pilsētas nomalē. Slēgti posmi Miezītes ceļā un Bāra ceļā, informē Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādē "Pilsētsaimniecība".

Miezītes ceļš ir slēgts posmā no krustojuma ar Sniega ielu līdz krustojumam ar Kūliņu ceļu. Tāpat applūšanas dēļ ir slēgts Bāra ceļš posmā no Miezītes ceļa līdz Būriņu ceļam.

Kā ziņots, šodien līdz ar atkusni ir uzlabojušies braukšanas apstākļi pa Latvijas ceļiem, tomēr salīdzinoši siltais laiks un nokrišņi atnesuši citu problēmu - atsevišķi ceļu posmi applūst, lai arī joprojām ir izbraucami, informē "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Atsevišķās Latvijas upēs atkušņa un nokrišņu dēļ ūdens līmenis ir sasniedzis augstāko atzīmi pēdējā mēneša laikā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Lielupē pie Jelgavas ūdens līmenis šorīt bija 1,65 metri virs nulles līmeņa, un arī tas ir augstākais pēdējā mēneša laikā. Lielupē pie Staļģenes šorīt fiksētais līmenis bija 4,04 metri, kas ir neliels kritums kopš vakardienas, kad līmenis bija sasniedzis gandrīz 4,4 metrus virs šīs novērojumu stacijas nulles līmeņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!