Foto: DELFI Aculiecinieks
"Izskatās, ka te kaut kas nav līdz galam pārdomāts," tā par jauno maršrutu, kā nokļūt līdz Valgai, raksta "Delfi" lasītājs Armands.

"Kopš 1.februāra liela daļa vilcienu Rīga-Valga brauc vairs tikai līdz Valmierai, un tālāk braucošajiem pasažieriem ir jāpārsēžas autobusā. Tā ir dienas vilcienos no pirmdienas līdz piektdienai, it kā mazā pasažieru skaita dēļ.

Taču piektdien, 13.februārī, nācās piedzīvot pretējo: Valmierā no vilciena izkāpa vairāk nekā 70 braucēju un 55-60 no tiem nācās satilpt autobusā. Ar somām, čemodāniem, maziem bērniem un bērnu ratiņiem. Tai skaitā bija igauņu tūristu grupa, kam Valgā bija jātiek uz nākamo vilcienu.

Iekāpšana vien aizņēma savas 10 minūtes, ratiņi bija jāsaliek. Labi, ka nebija velosipēdu! Autobusā pat sēdvietu pietrūka. Atliek vien cerēt, ka viņi paspēja uz savu vilcienu, jo, saskaņā ar sarakstu, pēc autobusa pienākšanas Valgā līdz vilcienam ir tikai sešas minūtes.

Un tas ir ziemā, kad braucēju mēdz būt mazāk.

Vai tomēr vismaz piektdienās nevarēja atstāt vilcienu līdz galam – Valgai? Izskatās, ka te kaut kas nav līdz galam pārdomāts."

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!