Foto: Saeimas administrācija
"Zaļais pūķis" turpina posta darbus Saeimā – Nacionālās apvienības (NA) deputāts Andris Vilks alkohola reibumā, iespējams, sarīkojis nekārtības slimnīcā, atsaucoties uz neoficiālu informāciju, otrdien vēsta LTV raidījums "Panorāma".

LTV vēsta, ka 19. februāra vakarā deputāts atrasts uz ielas iespējams, alkohola reibumā. Vēlāk, pēc vairāku avotu sacītā, viņš izraisījis asu vārdu apmaiņu un kļuvis agresīvs arī "ātrās palīdzības" mašīnā un vēlāk – Gaiļezera slimnīcā turpinājis skandalēt, tādēļ nācies pat pieaicināt kārtības sargus

Pats deputāts LTV apstiprināja, ka nogādāts slimnīcā. Par notikušo viņam gan ir sava versija.

"Nokritu pie mājas durvīm. Kaimiņš taisīja durvis vaļā un trāpīja man pa galvu, pa kreiso pusi. Nu es nokritu, tā kā man liels svars ir, 130 kilogrami, tad neviens nevarēja pacelt. Izsauca ātros un aizveda uz Gaiļezera slimnīcu. Ielika kaut kādā tādā aparātā [ ..] uztaisīja galvas to, kā viņu sauc. Man izdruka ir mājās," sacīja Vilks. Viņš pieļāva, ka varbūt todien ticis lietots alkohols, iespējams, kādi 50 grami, varbūt tas bijis šņabis.

Trešdien jautājums par deputāta uzvedību tiks skatīts partijas frakcijas un valdes sēdē. Nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK līdzpriekšsēdētājs Gaidis Bērziņš raidījumam sacīja, ka, tad, ja apstiprināsies fakti par agresīvu rīcību, tad partija aicinās Vilku nolikt mandātu. 

Kā zināms, Vilks Saeimā iekļuvis ar tā dēvēto "mīksto" mandātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!