Foto: LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš un Ministru prezidente Laimdota Straujuma Latvijas iedzīvotājiem Lieldienās vēl prieku, kā arī norāda, ka šajā laikā iespējams izvērtēt padarīto.

Valsts prezidents Andris Bērziņš apsveikumā norāda, ka Lieldienu laiks piepilda ar ticību gara un dzīvības atjaunotnei.

"Lieldienas ir vēstījums par dzīves cikliskumu un nemirstību, par prieku, kas ienāk visā dzīvajā līdz ar saules atgriešanos. Mūsu dzīvības spēks ir mūsos pašos, mēs katrs esam savas iedvesmas un ticības avots!  Lai priecīgas un ģimeniskas Lieldienas," vēl prezidents.  

Viņš arī novēl visiem līksmus un cerības pilnus svētkus. 

"Lieldienas ir pārdomu laiks, kad pārvērtēt padarīto un atkal palūkoties sevī - ko turpināt, ko sākt no jauna, kā sakopt savu garīgo sētu," Lieldienu apsveikumā norāda Ministru prezidente Laimdota Straujuma ( V).

"Vai svinam Lieldienas kristīgā garā, vai pēc senlatviešu tradīcijām - Lieldienās sagaidām atdzimšanu, jaunu aizsākumu. Valstij ir nepieciešams mūsu garīgais spēks, mūsu vēlēšanās pilnveidoties un, katram savu darbu pēc labākās apziņas darot, piedalīties Latvijas izaugsmē," uzsver premjerministre.

Straujuma novēl visiem Latvijas iedzīvotājiem gaišas, priecīgas Lieldienas, kā arī sveic šajos svētkos visus tautiešus ārvalstīs. 

Jau vēstīts, ka svētdien Rietumu kristīgā baznīca svin pavasara lielākos svētkus – Lieldienas. Tie ir lielākie svētki kristīgajā pasaulē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!