Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" (RS) ir saņēmusi apliecinājumu no SIA "Koblenz Drošība", ka aprīļa sākumā notikušajā konfliktā iesaistītais apsardzes darbinieks vairs nestrādā RS objektos.

Kā pastāstīja RS preses pārstāvis Viktors Zaķis, RS saņēmusi uzņēmuma iekšējās pārbaudes rezultātus, kā arī apliecinājumu, ka attiecīgais apsargs vairs nestrādā RS objektos.

Kā ziņots, RS ir sazinājusies ar apsardzes firmu "Koblenz", lai lūgtu paskaidrojumus par sava darbinieka rupju komunikāciju ar kādu iedzīvotāju kontroles reida laikā, pastāstīja RS preses pārstāvis Viktors Zaķis.

Minēto situāciju marta beigās nofilmējis kāds notikuma aculiecinieks, kurš video iesūtīja portālam "Delfi.lv". Viņš skaidroja, ka centies palīdzēt kādai skolniecei, kurai neesot izdevies piereģistrēt e-talonu. Video redzams, kā RS piesaistītais "Koblenz" apsardzes darbinieks, lietojot rupjus vārdus, draud jaunietim atņemt telefonu un pieprasa, lai viņš pārstāj filmēt notikušo, piedraudot arī salauzt rokas.

SIA "Koblenz Drošība" komercdirektors Lauris Vašuks apliecināja, ka uzņēmumā sākta iekšējā izmeklēšana notikušā apstākļu noskaidrošanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!