Saistībā ar XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētkiem no šodienas ir noteikti jauni ar transportlīdzekļu apstāšanos un stāvēšanu saistīti satiksmes ierobežojumi Mežaparkā.

Kā informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā, no šodienas plkst.7 līdz 12.jūlija plkst.23.59 būs aizliegts apstāties un stāvēt Meža prospekta posmā no Inčukalna ielas līdz Ezermalas ielai (izņemot sabiedrisko transportu). Šajā vietā atstātie transportlīdzekļi var tikt pārvietoti uz tuvāko stāvēšanai atļauto vietu.

Savukārt 11.jūlijā no plkst.19 līdz 22 un 12.jūlijā no plkst.19 līdz koncerta "Manā dziesmā Tu…" beigām tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Meža prospekta posmā no Inčukalna ielas līdz Ezermalas ielai (izņemot sabiedrisko transportu).

Turklāt no šodienas plkst.19 līdz tautas deju kolektīvu lielkoncerta "Līdz varavīksnei tikt" ģenerālmēģinājuma beigām, 10.jūlijā no plkst.11 līdz 15 un no plkst.17 līdz koncerta beigām, kā arī 11.jūlijā no plkst.11 līdz koncerta beigām tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot transportlīdzekļus ar speciālām caurlaidēm un vietējo iedzīvotāju transportlīdzekļus) vairākās ielās Daugavas stadiona apkārtnē - Augšielā, Stadiona ielā un Jāņa Asara ielas posmā no Ata ielas līdz Pērnavas ielai.

11.jūlijā no plkst.19 līdz 22 un 12.jūlijā no plkst.19 līdz koncerta "Manā dziesmā Tu…" beigām tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Ezermalas ielas posmā no Meža prospekta līdz Stokholmas ielai (izņemot sabiedrisko transportu un vietējo iedzīvotāju transportlīdzekļus), Meža prospekta posmā no Inčukalna ielas līdz Ezermalas ielai (izņemot sabiedrisko transportu), Janševska prospektā, kā arī Kokneses prospekta posmā no Siguldas prospekta līdz Meža prospektam (izņemot sabiedrisko transportu).

Kā ziņots, saistībā ar XI Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku pasākumiem šajās dienās Rīgā ir noteikti arī citi būtiski satiksmes ierobežojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!