Foto: DELFI

Valsts policija sākusi kriminālprocesu par mūziķa Horena Stalbes piekaušanu 13.aprīļa rītā Dobelē vietējā benzīntankā pēc pilsētā nospēlētas diskotēkas.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē apstiprināja, ka 13. aprīlī Dobelē kādā degvielas uzpildes stacijā izcēlās konflikts starp vairākām personām, kura laikā tika nodarīti miesas bojājumi kādam 1971. gadā dzimušam vīrietim.

Cietušais vīrietis ar gūtajām traumām vērsies medicīnas iestādē, kur saņēmis palīdzību. Par notikušo Valsts policijā sākts kriminālprocess un tiek noskaidroti notikušā apstākļi.

Grupas "Riga Reggae" solists žurnālam "Privātā Dzīve" norādījis, ka uzbrukuma rezultātā viņam ir lauzta kāja un deguns, pārsista piere, pamatīgs smadzeņu satricinājums un izkustināti kakla skriemeļi.

Dobelē viņš 12.aprīlī bija ieradies kopā ar kolēģi Kristapu Strūbergu. Pēc pasākuma ar Strūbergu devušies uz vietējo benzīntanku pēc karstmaizītēm. Kad ēdiens pasūtīts, degvielas uzpildes stacijā uzradušies vairāki "ne pārāk viesmīlīgi" puiši, vēsta žurnāls.

Viņi meitenei, kas gatavoja maizītes, veltījuši ļoti rupjus epitetus. Mūziķi palūguši uzvesties pieklājīgi, līdz Stalbem, kurš, pēc paša stāstītā, tobrīd tirdzniecības zālē pētījis preces, agresori uzbrukuši no aizmugures.

Strūbergam agresori nav uzbrukuši, bet uzreiz aizmukuši, vēsta žurnāls.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!