Foto: DELFI

Tā kā Ministru prezidente Laimdota Straujuma (V) nākamnedēļ uzturēsies darba vizītē Ķīnā, ar Mucenieku iedzīvotājiem varētu tikties iekšlietu ministrs un Ministru prezidenta pienākumu izpildītājs Rihards Kozlovskis (V).

Premjeres preses sekretāre Aiva Rozenberga portālam "Delfi" apliecināja, ka Straujuma runājusi ar Kozlovski, un plānots, ka viņš pārstāvēs Straujumu tikšanās reizē ar Mucenieku iedzīvotājiem.

Straujuma nākamnedēļ kopā ar Centrālās un Austrumeiropas premjerministriem tiksies ar Ķīnas amatpersonām. No 22. līdz 26. novembrim premjere apmeklēs trīs Ķīnas pilsētas - Šanhaju, Sudžou un Pekinu.

Jau vēstīts, ka Mucenieku iedzīvotāji nosūtījuši atklātu vēstuli Straujumai, paužot bažas, ka liela skaita bēgļu izmitināšana vienuviet var pārvērst ciematu par cietumu vai arī par bēgļu ciematu, un norādot, ka jau tagad vietējie bērni baidās iet uz stadionu, ja tur atrodas liels skaits bēgļu.

Vēstulē, ko Ropažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību daļas vadītāja Inga Koleča nosūtījusi medijiem, teikts, ka to parakstījuši 430 iedzīvotāji.

Mucenieku iedzīvotāji aicina Straujumu uz tikšanos šā gada 25. novembrī pulksten 19.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!