Foto: DELFI Aculiecinieks
Daudzviet Latvijā naktī uz otrdienu sniga, un rīts iedzīvotājus pārsteidza ar baltu sniega seģeni, tādēļ "Delfi Aculiecinieks" lasītāji steidz iemūžināt ziemas skaistumu.

Piemēram, Staicelē otrdien izveidojusies visai bieza sniega sega, kas saskaņā ar portāla "Delfi" lasītāja Naura stāstīto dažviet bijusi pat teju 10 centimetrus bieza.

Savukārt pirmdien aculiecinieks Edgars iesūtījis fotogrāfijas, kas uzņemtas Madonas novadā. ''Fotogrāfijās redzams Krustkalnu dabas rezervāts. Skats no Krustkalnu torņa ir tiešām iespaidīgs, taču kāpjot tajā jābūt uzmanīgam, jo pakāpieni slideni!'' raksta Edgars, paužot cerību, ka ''pavisam drīz varēsim smērēt slēpes un doties slēpot Vidzemes augstienē''.

Jau vēstīts, ka saskaņā ar sinoptiķu prognozēm šīs nedēļas sākumā vairāk snigs Vidzemes ziemeļrietumu daļā, kur atsevišķās vietās izveidosies 5-10 centimetrus bieza sniega sega. Valsts lielākajā daļā snigs maz vai nemaz un vietām gaidāms arī lietus.

Tuvākajās nedēļās Latvijā nav gaidāms ne liels sals, ne dziļš sniegs, prognozē "Global Forecast System"

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!