::recepte::
Katlā vāra gaļas buljonu. Padomus, kā pagatavot izcili gardu un aromātisku buljonu, atradīsi šeit un šajā rakstā.
Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā uz pannas, kad ir zeltaini – pievieno rīvētas bietes, pielej ūdeni un kārtīgi sutina pannā, kad gaļa izņemta vai kauliņi, tad vienlaicīgi saber katlā kartupeļus un pannas saturu, garšvielas, lauru lapas un vāru uz lēnas uguns.
Pāris minūtes pirms zupas vārīšanas beigām pievieno tai citronskābi pēc garšas un gaļas gabaliņus.
Sastāvdaļas
Sagatavošana
Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā uz pannas, kad ir zeltaini – pievieno rīvētas bietes, pielej ūdeni un kārtīgi sutina pannā, kad gaļa izņemta vai kauliņi, tad vienlaicīgi saber katlā kartupeļus un pannas saturu, garšvielas, lauru lapas un vāru uz lēnas uguns.
Pāris minūtes pirms zupas vārīšanas beigām pievieno tai citronskābi pēc garšas un gaļas gabaliņus.
Iesūtīja: Dana