Foto: Shutterstock
Vienkāršā biešu zupa ar apceptām bietēm ikdienas maltītei.

::recepte::

Katlā vāra gaļas buljonu. Padomus, kā pagatavot izcili gardu un aromātisku buljonu, atradīsi šeit un šajā rakstā.

Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā uz pannas, kad ir zeltaini – pievieno rīvētas bietes, pielej ūdeni un kārtīgi sutina pannā, kad gaļa izņemta vai kauliņi, tad vienlaicīgi saber katlā kartupeļus un pannas saturu, garšvielas, lauru lapas un vāru uz lēnas uguns.

Pāris minūtes pirms zupas vārīšanas beigām pievieno tai citronskābi pēc garšas un gaļas gabaliņus.

50Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

sīpols zupas gaļa rīvētas bietes kartupeļi garšvielas lauru lapas citronskābe sviests

Sagatavošana

1

Katlā vāra gaļas buljonu. Padomus, kā pagatavot izcili gardu un aromātisku buljonu, atradīsi šeit un šajā rakstā.

2

Sasmalcinātus sīpolus apcep sviestā uz pannas, kad ir zeltaini – pievieno rīvētas bietes, pielej ūdeni un kārtīgi sutina pannā, kad gaļa izņemta vai kauliņi, tad vienlaicīgi saber katlā kartupeļus un pannas saturu, garšvielas, lauru lapas un vāru uz lēnas uguns.

3

Pāris minūtes pirms zupas vārīšanas beigām pievieno tai citronskābi pēc garšas un gaļas gabaliņus.

Iesūtīja: Dana

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!