Foto: stock.xchng

Pirmdienas rītā apledojums un atsevišķos posmos Kurzemē arī sniegs apgrūtina braukšanu uz valsts galvenajiem autoceļiem, informē VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem autoceļiem apgrūtināti Bauskas, Jelgavas un Ventspils virzienos visā posma garumā, Veclaicenes virzienā no Vangažiem līdz Līgatnei, kā arī Valmieras virzienā no Murjāņiem līdz Braslas tiltam un no Strenčiem līdz Valkai.

Tāpat autobraucējiem jāuzmanās uz Rīgas apvedceļa no Salaspils līdz Babītei, Daugavpils virzienā no Pļaviņām līdz Daugavpilij, kā arī no Jēkabpils līdz Terehovai, Grebņevas līdz Medumiem, Daugavpils un Rēzeknes apvedceļiem, un Liepājas virzienā no Rīgas līdz Grobiņai un no Liepājas līdz Rucavai.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana Jelgavas, Dobeles, Rīgas, Kuldīgas, Liepājas, Saldus, Talsu, Tukuma, Ventspils, Balvu, Jēkabpils, Ludzas, Preiļu, Rēzeknes, un Daugavpils apkaimēs.

Vidzemē un Kurzemē nedaudz snieg, atgādina ceļu uzturētāji. No pulksten 03:45 ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 110 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības, kas kaisa slidenos ceļa posmus.

Saskaņā ar meteoroloģisko prognozi pirmdien Latvijā debesis būs apmākušās un daudzviet gaidāms sniegs, Kurzemes piekrastē arī slapjš sniegs. Atsevišķos rajonos nedaudz putinās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!