"1. martā es devos uz Valsts ieņēmumu dienestu (VID) aizpildīt deklarāciju, bet mani pārsteidza ceļš, kas ved uz ēku. Protams, tā taka arī iepriekš nebija nekāda dāvana, bet šoreiz tas bija kaut kas," portālam "Delfi" raksta aculiecinieks, kurš ceļu uz VID arī nofilmējis.

"Neesmu bagāts, un man nav sava transporta, tāpēc uz VID devos ar sabiedrisko transportu. Ar 48. autobusu nokļuvu līdz vajadzīgajai pieturai, tālāk ceļu mēroju kājām. Ceļš no pieturas līdz VID ir nepietiekams. Izveidotā taka jau iepriekš nebija nekāda dāvana, bet šoreiz tas bija kaut kas. Rodas iespaids, ka tā apzināti izrakta vai uzarta. Tā klāta dubļiem un bedrēm," raksta aculiecinieks.

"Varbūt tagad es vēršos pie nepareizajām personām, bet aicinu Rīgas pašvaldību, kas skaļi reklamē savus labos darbus, piemēram, remontu pagalmu piebraucamo ceļu remontus, izveidot normālu ceļu uz VID ēku. Vai patiešām nevar "sakasīt" pāris desmitus tūkstošu eiro, lai taku pārvērstu ceļā? Ja tas nav pilsētas īpašums, tad iesaku rīkoties tāpat kā graustu gadījumā - izdarīt darbu, bet rēķinu par to piestādīt īpašniekam," aicina aculiecinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!