Foto: LETA
Dundagas novadā izdegušajā kūlas laukā trešdien atrastais mirušais vīrietis, iespējams, mēģinājis ugunsgrēku dzēst, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Daiga Valdmane.

Valdmane norādīja, ka netālu no ugunsgrēka vietas ir mirušā vīrieša māja, tāpēc šobrīd izskatās, ka vīrietis mēģinājis dzēst ugunsgrēku, bet situācijas apstākļi vēl nav noskaidroti

Atrastais vīrietis nav bijis apdedzis, bet nosmacis ugunsgrēka dūmos. Ļoti iespējams vīrietim palicis slikti. Šobrīd vīrieša mirstīgās atliekas ir nodotas ekspertīzei, informēja Valdmane.

Jau ziņots, ka trešdien izdegušā kūlas laukā Dundagas novadā tika atrasts bojā gājis vīrietis. Vīrietis dzimis 1948.gadā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests trešdien saņēma izsaukumu uz Dundagas pagastu, kur dega kūla, un, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka pērnā zāle deg trīs hektāru platībā un meža zemsedze vairāk kā divu hektāru platībā.

Ugunsgrēka dzēšanas darbos piedalījās arī Valsts meža dienesta darbinieki, kuri no liesmām palīdzēja nosargāt divas netālu esošās dzīvojamās mājas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!