Trešdienas rītā pie Beberbeķu luksofora netālu no Piņķiem novērojama smagās automašīnas avārija, ziņo portāla "Delfi" lasītājs Jānis, kurš arī nofilmējis sadragāto spēkratu.

(Ziņa precizēta un papildināta ar jaunāko informāciju)

Savukārt "Delfi" lasītājs Kristaps ziņo, ka negadījums noticis viņa acu priekšā neilgi pēc pusnakts. Pa šoseju braukušas divas fūres, viena pārkārtojusies un tajā brīdī sākusi slīdēt tās piekabe, sanesot visu auto pāri joslām un atsitot pret šosejas norobežojumu.

"Mēs braucām netālu aiz viņiem, visu redzējām, palīdzējām brīdināt citus šoferus un likām uz ceļa trīsstūrus," atceras Kristaps. Viņš arī stāsta, ka smagā auto šoferis neesot cietis. Viņš kravā esot vedis finieri.

Savukārt Jānis pauž satraukumu par situāciju šajā vietā, jo "to 70 zīmi praktiski neviens neievēro. Un visi kā brauc, tā brauc".

Lasītājs rosina satiksmes organizētājus pārdomāt, vai šajā vietā maksimālais ātrums nebūtu jānosaka 50 kilometru stundā apmērā, kā arī jāievieš sarkanās gaismas sensors, lai kaut nedaudz uzlabotu situāciju.

"No Beberbeķiem ļoti daudzi bērni ikdienā šķērso ceļu pie šī luksofora, lai nokļūtu uz skolu Piņķos. Lūdzu atbildīgajiem dienestiem - kaut ko dariet lietas labā, nevis gudri tikai spriediet," min Jānis.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!