Foto: DELFI Aculiecinieks

Šajās dienās ļaužu pūļi baudīja ne tikai sauli, bet arī lielās rindas veikalos "Prisma", kur līdz ar ar veikalu slēgšanu tika piemērotas atlaides dažādām precēm. "Delfi" aculiecinieks Artūrs ir iemūžinājis veikalu "Prisma Sporta" Rīgā, Grostonas ielā 1, kā arī amizantākos skatus tā telpās.

Viņš norāda, ka attēli ir uzņemti 6. maijā, kad bijusi trešā izpārdošanas diena. "Iespaidīgākie skati pa dienas vidu," tā par reportāžu saka bilžu autors.

Jau ziņots, ka koncerns "Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta" (SOK) nolēmis izbeigt "Prisma" lielveikalu darbību Latvijā un Lietuvā, jūnijā slēdzot visus veikalus abās valstīs, pavēstīja koncerna pārstāvji. SOK ir trīs "Prisma" veikali Latvijā un četri - Lietuvā.

"Prisma Latvija" reģistrēta 2006.gadā, un tās pamatkapitāls ir 7,451 miljons eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir SOK. SOK, kas dibināts 1904. gadā, ir daļa no "S Group" uzņēmumu grupas, kura nodarbojas ar mazumtirdzniecību, degvielas tirdzniecību, viesnīcu biznesu, autotirdzniecību, lauksaimniecību un dārzkopību.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet nereģistrētajiem autoriem reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!