Foto: DELFI Aculiecinieks
Pirmdienas, 4. septembra, vakarā Brīvības ielā izveidojies pamatīgs sastrēgums, teju pilnībā paralizējot satiksmi pilsētas centrā, liecina "Delfi" aculiecinieku iesūtītās fotogrāfijas.

Aculiecinieku fiksētajās fotogrāfijās redzams, kā Brīvības bulvārī viens aiz otra rindojas trolejbusi un autobusi. Iesūtītā informācija liecina, ka sabiedriskais transports izkustas vien par pāris metriem un liktenīgajā posmā jau pavadīta aptuveni pusstunda.

Par pamatīgiem sastrēgumiem liecina arī sociālā tīkla "Twitter" lietotāju rakstītais, kas vēsta, ka sastrēgums izveidojies līdz pat VEF tiltam, bet Brīvības ielā nīkst desmitiem autobusu un trolejbusu.
Kā liecina mobilā aplikācija "Waze", pirmdienas vakarā pamatīgi sastrēgumi ir ne tikai Brīvības ielā, bet arī tai paralēli esošajā Krišjāņa Valdemāra un citās pilsētas centra ielās – Bruņinieku, Lāčplēša u.c.

Jau vairākkārt ziņots par iedzīvotāju sašutumu par plašajiem un nepārdomātajiem ielu remontdarbiem Rīgas centrā, kas ieilguši un rada pārvietošanās apgrūtinājumus gan automašīnu vadītājiem, gan gājējiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!