Foto: Kadrs no video

Latvijas vadošā tenisiste Jeļena Ostapenko veiksmīgi uzsākusi māla sezonu – viņai nedēļas nogalē jāpiedalās prestižā Madrides "WTA 1000" sērijas turnīra trešajā kārtā, bet sarunā ar medijiem viņa dalījās savā mīlestībā pret hiphopa mūzikas žanru.

Ceturtdien otrās kārtas cīņā pasaules ranga 10. vietas īpašniece Ostapenko ar 6-3, 6-1 pārspēja spānieti Džesiku Bouzasu-Maneiro (WTA 93.). Latvijas tenisiste nenoliedza, ka nebija gaidījusi tik vielu uzvaru pret mājinieci, kura turklāt gana labi spēlējusi uz māla seguma.

Madridē laukumi ir diezgan ātri - līdzīgi kā Francijas atklātajā čempionātā. Iespējams, pat daži cietā seguma korti nav tik ātri kā šeit," intervijā "Tennis Channel" saka Ostapenko. "Uzskatu, ka uz māla kustos daudz labāk. Uz cietā seguma kortiem man dažreiz neklājas viegli. Iespējams, uz tādiem ir pārāk viegli spēlēt (smejas). Jo grūtāk man klājas, jo labāki rezultāti."

Cīņā par iekļūšanu astotdaļfinālā Ostapenko tiksies ar argentīnieti Mariju Lurdesu Karli (WTA 82.), kura ceturtdien negaidīti ar 6-4, 6-4 pārspēja turnīra 17.raketi krievieti Veroniku Kudermetovu (WTA 19.). Latvijas sportiste apzinās, ka šī divcīņa nebūs viegla, jo tik lielā turnīrā kā Madridē neesot vieglu pastaigu.

Ostapenko bieži tenisa kortos izceļas arī ar spilgtiem tērpiem, par to izpelnoties līdzjutēju uzmanību. Pēc nepilna mēneša sāksies sezonas otrais "Grand Slam" turnīrs – Francijas atklātais čempionāts, kurā latviete sensacionāli uzvarēja 2017. gadā. Darbs pie tērpa šīm zīmīgajām sacensībām vēl turpinoties, taču tas būšot kas īpašs.

"Tas būt kaut kas jauks, pavisam noteikti. Protams, es izvēlos sava tērpa krāsu un veidu, komunicēju ar meiteni, kura to rada. Mēs abas pie tā strādājam. Nevēlos vilkt ko tādu, kas man nepatīk," akcentē tenisiste.

Ostapenko pastāstīja arī par savu pieredzi mūziķa "Drake" koncertā, uz kuru viņa šogad bija vēl Maiami. Viņai daļa, kur uzstājās cits repa mākslinieks "Lil Wayne", patikusi pat krietni labāk. Latvijas tenisiste piebilst – viņu uzrunājot arī "50 Cent" daiļrade. "Pagājušajā gadā Rīgā bija viņa koncerts, taču diemžēl nevarēju to apmeklēt. Biju ļoti bēdīga par to. Iespējams, man izdosies "50 Cent" redzēt citā pilsētā, kurā viņam būs koncerts."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!