Foto: F64

Partijas "KPV LV" Ētikas komisija vērtēs politiskā spēka biedra un mūziķa Andra Kiviča pēdējo dienu izteikumos sociālajos tīklos paustos vēstījumus un draudus, portālam "Delfi" norādīja partijas valdes līdzpriekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Politiķis apstiprināja, ka Kivičs ir "KPV LV" biedrs.

"Es esmu lietas kursā par, manuprāt, kā partijas biedram neētiskajiem izgājieniem sociālajos tīklos," skaidroja Kaimiņš. Tāpēc Kiviča izteikumi tikšot vērtēti partijas Ētikas komisijā.

Sava politiskā cīņu biedra Kiviča sociālo tīklu ierakstos Kaimiņš saskatījis ētikas pārkāpumus. "Šis, manuprāt, nav pieņemami. Tas nav ne ētiski, ne pieņemami, un biedrs arī pārstāv partiju. Viņš ir mūsu seja, tai skaitā. Līdz ar to būšu spiests šo jautājumu izskatīt," uzsvēra "KPV LV" līdzpriekšsēdētājs.

Jau vēstīts, ka Kiviču ne pa jokam otrdien nokaitināja mākslinieka "Liktenīgais" karikatūra, kurā viņa draudzene Liene Skulme tika atveidota kā nāve, kas ar savu izkapti jau "nopļāvusi" aktieri Andri Buli un tālāk dodas pie Andra Kiviča.

Mūziķis virtuālajā vidē izmisīgi centās noskaidrot mākslinieka kontaktinformāciju un visbeidzot piesolīja jokdari atrast un ar viņu izrēķināties. Kā vēlāk noskaidrojās, mākslinieks ir Valmieras teātra aktieris Pauls Iklāvs.

Kivičs iesaistījās diskusijās ar soctīklu lietotājiem un neskopojās ar asiem un pat rupjiem izteikumiem.

Arī trešdien Kivičs "Facebook" rakstīja: "Ja kāds pazemos Lieni, es viņu piekaušu. Un,iespējams, varu izdarīt to arī Valmieras teātrī, izrādes vidū. Pēkšņi, ne no kurienes."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!