"Delfi" aculiecinieks un kravas auto vadītājs Juris aizvadītajās dienās nokļuva nelāgā situācijā Rīgā, kad no Stopiņu ielas uz Vestienas ielu neapdomīgi strauji izbrauca busiņš.

Video skatāms, ka busiņa vadītājs nepārliecinājās par drošību, šķērsoja krustojumu un teju izraisīja avāriju ar "Delfi" aculiecinieka auto.

"Rīga. Vestienas un Stopiņu ielas krustojums. Autovadītājam pirms izbraukšanas uz galvenā ceļa noteikti ir jāpārliecinās par drošību un jāpaskatās abos virzienos. Un tikai tad var veikt manevru. Daudzi autovadītāji tīri psiholoģiski nav gatavi piedalīties ceļu satiksmē, jo nezina un nesaprot satiksmes pamatprincipus. Tātad - galvenais ir ievērot tos noteikumus, kas jau ir, un "braukt ar galvu", cienīt citus satiksmes dalībniekus, pieņemt pareizos lēmumus!" akcentē Juris, piebilstot, ka video filmēts no kravas auto, kura pilna masa ir 40 000 kilogramu.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!