Foto: DELFI Aculiecinieks
Portāla "Delfi" aculieciniece Annija ziņo, ka 14. marta rītā "Rīgas mikroautobusu satiksmes" busiņā uz ekrāniem bija lasāmi pieturvietu nosaukumi angļu valodā.

"Tagad ar "Rīgas satiksmi" var ceļot telpā un laikā," raksta aculieciniece, piebilstot, ka pieturvietu nosaukumi ik pa laikam mainījās, taču ierasto apstāšanās vietu nosaukumi ekrānā tā arī neparādījās.

Tehnisko ķibeli Annija fiksēja 14. martā 206. maršruta busā, kurš pulksten 8.40 devās no Teikas virzienā uz Rīgas centru.

"Rīgas mikroautobusu satiksme" pārstāve Maija Lazdiņa portālam "Delfi" norādīja, ka šobrīd, kad jaunajos minibusu monitoru ekrānos dizains strādā testa režīmā, radās tehniska kļūme. Ekrānā rādīja citu pilsētu un pieturvietas.

"Atvainojamies pasažieriem par sagādātajām neērtībām! Drīzumā tehniskās kļūmes tiks novērstas, un RMS pasažieri, braucot ar minibusiem un ekspresbusiem, varēs redzēt nākamās pieturvietas," pauda Lazdiņa.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti "Galactico" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni nr. 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!