Foto: DELFI
25. aprīļa agrā rītā satiksmei tika slēgts Augusta Deglava ielas pārvads, būtiski paralizējot galvaspilsētas satiksmi. Kamēr skaidrības par tilta tehnisko stāvokli un nākotni nav, portāls "Delfi" devās aplūkot vairākus Rīgas tiltus, kuru vizuālais stāvoklis atstāj ne to pašu omulīgāko sajūtu.

Aizvadītajās brīvdienās "Delfi" apstaigāja un iemūžināja Augusta Deglava tiltu, Brasas tiltu, Gaisa tiltu, Gustava Zemgala gatves pārvadu, Jorģa Zemitāna tiltu, Kalnciema ielas pārvadu, Slāvu tiltu, Ulmaņa gatves pārvadu, Vanšu tiltu. Visi apskatītie tilti un pārvadi ir ar acīmredzamiem bojājumiem. Lielākā daļa no tiem ir šķietami kritiskā stāvoklī, jo konstrukcijas acīmredzami būtiski bojā no brauktuves tekošais sālsūdens, novēroja "Delfi".

Jau ziņots, ka eksperti atzinuši, ka Brasas tilts ir vēl sliktākā stāvoklī nekā Deglava tilts

"Informācija, kas mums šobrīd ir, rāda, ka tā situācija gluži laba nav uz šī tilta," tā par Brasas satiksmes pārvadu diskusijā "Delfi TV ar Jāni Domburu" norādīja Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) pārstāvis Māris Demme. Viņa teikto apliecināja arī Rīgas domes Satiksmes departamenta (RDSD) direktora pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins, kurš uzsvēra, ka Brasas tilts ir pat sliktākā stāvoklī, nekā nesen kā slēgtais Deglava tilts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!