Foto: Publicitātes attēli
Sarunu festivāla "Lampa" pirmo dienu noslēdza "Politiķu disko", kurā dīdžeja un ētera personības Toma Grēviņa vadība ballīti iegrieza seši politiķi.

Dīdžeja lomā pusnaktī iejutās un Cēsu pils parka apmeklētājus izdancināja seši politiķi: Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs (V), 13. Saeimas deputāte Evita Zālīte-Grosa (JKP), partijas "Progresīvie" vadītājs Roberts Putnis, uzņēmēja un kustības "Par" biedre Baiba Rubesa, ekonomikas ministra padomniece Beata Jonite ("KPV LV") un Nacionālās apvienības vadītājs, 13. Saeimas deputāts Raivis Dzintars.

Ziņos, ka piektdien, 28. jūnijā, Cēsu pils parkā sākās ikgadējais sarunu festivāls "Lampa", kurā norisināsies vairāk nekā 350 pasākumi divu dienu garumā, kopējam diskusiju un notikumu ilgumam sasniedzot teju 700 stundas.

Uz "Lampu" kuplā pulkā devusies arī "Delfi" komanda, lai gan kā dalībnieki piedalītos dažādās diskusijās, gan informētu lasītājus par svarīgāko, kas šajā nedēļas nogalē norisināsies Cēsīs. Divu dienu garumā tiks nodrošināta video un teksta tiešraide.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!