Foto: Publicitātes foto

Apļveida krustojuma izbūve Ozolniekos ievērojami ietekmē satiksmes plūsmu un iespējama pilsētas un arī maršruta Jelgava-Rīga-Jelgava reisu neizpilde, informē SIA "Jelgavas autobusu parks" (JAP).

Šonedēļ valsts reģionālā autoceļa P100 Jelgava–Dalbe un Eglaines/Skolas ielas krustojumā Ozolnieku novada Ozolniekos, kur notiek apļveida krustojuma izbūve, papildus esošajiem satiksmes ierobežojumiem ieviesti jauni. Rīgas ielas posmā 230 metru garumā, ieskaitot krustojumu ar Eglaines ielu, slēgta viena braukšanas josla, divvirzienu satiksme organizēta ar pagaidu luksoforiem. JAP norāda, ka papildu ceļā pavadāmais laiks, lai šķērsotu darbu zonu, ir no piecām līdz 40 minūtēm.

Satiksmes ierobežojumu dēļ darba dienās no plkst.7 līdz 10 un no plkst.16 līdz 20, kad satiksmes intensitāte sasniedz maksimālo robežu, pilsētas nozīmes sabiedriskais transports 1., 13. un 18.maršrutā un reģionālais transports Jelgava-Rīga-Jelgava kursē ar kavēšanos, kas sasniedz 20 līdz 40 minūtes. Norādītajos laikos iespējama arī reisu neizpilde.

Jelgavas pašvaldības iestādes "Pilsētsaimniecība" publiskotā informācija liecina, ka arī citviet pilsētā virzienā uz Rīgu satiksme ir apgrūtināta.

Līdz augusta beigām slēgta transportlīdzekļu un gājēju kustība Loka maģistrālē pāri dzelzceļa gaisa pārvadam, posmā no Aviācijas ielas līdz Rubeņu ceļam. Apbraucamais ceļš organizēts pa Aviācijas, Garozas ielu un autoceļu A8.

Taču arī Garozas ielā norisinās remontdarbi, un satiksme ir apgrūtināta.

Tāpat tiek pārbūvēts Miera ielas tilts pār Platonei, kur arī noteikti satiksmes ierobežojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!