Foto: LETA

Viens no Rīgas pašvaldības policijas (RPP) darbiniekiem, kuri trešdienas vakarā guva traumas, turpina ārstēšanos slimnīcā, portālam "Delfi" pastāstīja pašvaldības policijas preses sekretārs Toms Sadovskis.

Sadovskis norādīja, ka slimnīcā esošā darbinieka dzīvībai briesmas nedraud.

Savukārt otra cietusī pašvaldības policijas darbiniece no slimnīcas izrakstīta un turpina ārstēšanos mājās.

Jau ziņots, ka trešdien ap pulksten 19 no Maskavas ielas Rīgā līdz pat Ogrei policisti dzinās pakaļ "Audi" markas automašīnai. Pakaļdzīšanās laikā cieta vismaz viens Valsts policijas darbinieks un divi pašvaldības policijas darbinieki.

1980. gadā dzimis "Audi" markas automašīnas vadītājs nepakļāvās ceļu policijas prasībai apturēt transportlīdzekli un turpināja kustību tādā manierē, kas bija bīstama un apdraudēja citus satiksmes dalībniekus. Pielietojot šaujamieroci, policistiem izdevies šoferi aizturēt Ogrē. Arī "Audi" vadītājs bija guvis traumas un nogādāts slimnīcā.

Pakaļdzīšanās laikā apskādētas arī vairākas automašīnas.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs "Latvijas Televīzijai" iepriekš sacīja, ka policistiem ir aizdomas, ka autovadītājs atradās alkoholisko vai narkotisko vielu ietekmē.

Ceturtdien, 25. jūlijā, pulksten 15 Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes priekšnieks Andrejs Sozinovs sniegs komentāru ar aktuālo informāciju saistībā ar trešdien notikušo pakaļdzīšanos, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!