Kāds anonīms portāla "Delfi" aculiecinieks kļuvis par liecinieku nelielai avārijai Marijas ielā, Rīgā, kur kāds "Volkswagen" markas automašīnas vadītājs nelaikā uzsāka kustību un ietriecās priekšā stāvošajā "Audi". Tāpat publicējam vēl četras situācijas, kurās tiek pārkāpti ceļu satiksmes noteikumi.

"Delfi" lasītājs Renāts ziņo, ka uz A6 šosejas pie Daugavpils "Nordeka" autobuss traucies ar 103 kilometriem stundā. Autobuss turklāt aizsteidzās priekšā Renāta spēkratam.

Lasītājs Juris šonedēļ Sauriešos pie "Knauf" piedzīvoja situāciju, ka tiek apdzīts neatļautā veidā – no "joslas, kas paredzēta tikai pagriezienam pa kreisi. Turklāt apdzenošais "Mercedes" manevra laikā šķērsoja nepārtraukto līniju. "Ko gribu, to daru?" retoriski vaicā smagā auto šoferis.

Savukārt "Delfi" lasītājs Mārtiņš septembra sākumā pieredzēja pārgalvīgu pretimbraucoša busiņa vadītāja rīcību – šoferis veica apdzīšanu, šķērsojot dubulto nepārtraukto līniju un iebraucot pretējā joslā, tādējādi radot avārijas situāciju.

"Saprotu, ka "Ziedu ekspresim" jāsteidzas, bet varēja jau paciesties 1,5 kilometrus, lai apdzītu drošāk, nevis pāri dubultajai līnijai," vērtē Mārtiņš.

"Delfi Aculiecinieks" saņēmis arī kādu video no Daugavpils. Video redzams, kā "Delfi" lasītājam Grigorijam līdzās braucošais kravas auto, neievēro ceļa zīmes, kas brīdina par ceļa sašaurināšanos, tādējādi nepalaiž Grigorija automašīnu krustojumā, kaut tai ir priekšroka.

"Cik liels, tik pārgalvīgs. Daugavpilī pārgalvīgs kravas auto vadītājs gandrīz nonesa no ceļa vieglo auto. Video no priekšējām un aizmugurējām kamerām. Sveiciens kravas mašīnas vadītājam," raksta Grigorijs.

Sūtiet savas reportāžas un par labāko reportāžu saņemiet balvu - dāvanu karti iepirkumiem "Rīga Plaza" 30 eiro vērtībā. Foto un video gaidām epastā aculiecinieks@delfi.lv, vai arī izmantojiet reportāžu iesniegšanai paredzēto formu!

Darbdienās no plkst. 10.00 līdz 14.00 varat arī ziņot par nebūšanām, novērojumiem, ierosinājumiem, zvanot pa "Delfi Aculiecinieka" tālruni - 67784066!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!