Atvadīšanās no Masiļūnes notiks otrdien, 22. oktobrī Rīgas kremācijas centra Mazajā zālē pulksten 14.00.
Antoņina Masiļūne ir dzimusi 1921. gadā četru bērnu ģimenē. Viņa nopietni pievērsusies kulinārijai 1957. gadā. Savas praktiskās iemaņas Masiļūne ir izkopusi, strādādama par pavāri vairākos Rīgas un Jūrmalas restorānos. Kopš 1959. gada Masiļūne ir pati sākusi vadīt kulinārijas kursus. Masiļūnes pirmā pavārgrāmata "Ikdienai un svētku galdam" iznāca 1982. gadā un sasniedza 200 000 eksemplāru tirāžu. Viņa ir izdevusi vēl vairākas citas pavārgrāmatas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit