Foto: F64

Svētdien, 26. janvārī, pulksten 22.26 ugunsdzēsēji steigušies uz izsaukumu Jūrmalā, kur no neapsaimniekotas ēkas cēlušās liesmas, portālu “Delfi” informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka neapsaimniekotā divstāvu koka mājā ar atklātu liesmu deg telpa 15 kvadrātmetru platībā. Dzēšanas darbu laikā atrasti divi bojāgājuši cilvēki.

Pulksten 2.18 paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts.

Savukārt pulksten 6.59 VUGD saņēmis izsaukumu uz Aknīsti, kur ugunsgrēks bija izcēlies dzīvojamā mājā. Notikuma vietā konstatēts, ka pusotrstāva koka daudzdzīvokļu dzīvojamā mājā deg virtuve un istaba 24 kvadrātmetru platībā.

Degošajā dzīvoklī cilvēku nebija, bet no blakus dzīvokļa izglābts viens cilvēks. Pulksten 9.56 ugunsgrēks likvidēts.

Sestdien, 25. janvārī, pulksten 14.14 VUGD devies uz Mārupi, kur degusi divstāvu dzīvojamās mājas ārsiena, bēniņi, jumts un šķūnis 175 kvadrātmetru platībā. Pulksten 19.46 paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks likvidēts.

Pulksten 11.56 ugunsdzēsēji steigušies uz izsaukumu Riebiņu novada Riebiņu pagastā, kur degusi garāža un vienstāva dzīvojamās mājas ārsiena kopumā 200 kvadrātmetru platībā. Pulksten 16.01 paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajās brīvdienās, laika posmā no 25. janvāra pulksten 6.30 līdz 27. janvāra pulksten 6.30 VUGD saņēmis 82 izsaukumus – 30 uz ugunsgrēku dzēšanu, 30 uz glābšanas darbiem, bet 22 izsaukumi bijuši maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!