Foto: LETA

Nedēļas nogalē, dodoties ārpus Rīgas, jārēķinās ar palēninātu satiksmi Saulkrastu virzienā, brīdina VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Saulkrastu apvedceļa (A1) remontdarbu posma izbraukšana var prasīt stundu ceļā. Satiksmei tur ir slēgta nobrauktuve no Tallinas šosejas uz autoceļu Saulkrasti–Bīriņi (V39) Rīgas virzienā un nobrauktuve no autoceļa Saulkrasti–Bīriņi (V39) uz Tallinas šoseju Rīgas virzienā.

"Latvijas Valsts ceļi" aicina autobraucējus savus braucienus plānot savlaicīgi un rēķināties ar papildu laiku ceļā. Tāpat aicinām iespēju robežās izmantot elektrovilcienu pakalpojumus, kas ir pieejami gan Saulkrastu, gan Jūrmalas virzienā.

Tāpat turpinās būvdarbi uz Daugavpils šosejas (A6) posmā no satiksmes mezgla krustojumā ar Rīgas apvedceļu A5 (Salaspils–Babīte) līdz Ikšķilei, darbu zonā noteikts ātruma ierobežojums 70 km/h. Uz Rīgas virziena brauktuves pie Ikšķiles slēgta viena no divām braukšanas joslām.

Uz autoceļa Jēkabpils–Ludza (A12) remonta posmā no Greivuļiem līdz Greiškāniem pie Rēzeknes ir četri luksoforu posmi un ātruma ierobežojums 70 un 50 km/h. Posma izbraukšana prasa pusstundu ceļā.

Uz reģionālajiem autoceļiem visvairāk pagaidu luksoforu ir uz autoceļa Pūri–Auce–Grīvaiši (P96) posmā no Pūriem Auces virzienā līdz pat Penkulei – tur ir astoņi pagaidu luksofori, un lai izbrauktu visus remontdarbus būs nepieciešama stunda un 20 minūtes. Savukārt četri luksoforu posmi ir uz autoceļa Ventspils–Kuldīga–Saldus (P108) 20 kilometru garā posmā, sākot no Ventspils Kuldīgas virzienā, un tur ir jārēķinās ar stundu ceļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!