Foto: Shutterstock
Apmeklētājiem, kuri sestdien, 7. novembrī, apmeklēja "B Bārs Restorāns" laikā no pulksten 21.30 līdz pusnaktij, ieteicams novērot savu veselības stāvokli, jo tajā laikā tur arī atradies cilvēks, kuram konstatēta Covid-19 saslimšana, informēja Slimību profilakses un kontroles centrā (SPKC).

SPKC epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu, noskaidrojuši, ka persona, kura bija saslimusi ar Covid-19, 7. novembrī apmeklēja "B Bārs Restorāns" Rīgā, Doma laukumā 2.

Saslimušais bārā atradies no pulksten 21.30 līdz 24.

Ja tiek novēroti elpceļu infekcijas slimības simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt, ka esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Pēdējā diennaktī veikts 7621 Covid-19 tests, reģistrēti 453 jauni saslimšanas gadījumi, kas ir līdz šim lielākais vienā diennaktī apstiprinātais saslimušo skaits, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!