Foto: F64
Turpinot sadarbību ar starptautiskā raidījuma "Gaidi mani" ("Ždi meņa") pārstāvi Latvijā – jelgavnieku Mārtiņu Ziebergu, portāls "Delfi" aicina atsaukties cilvēkus, kuriem varētu būt kas zināms par rakstā nosauktajām personām.

Raidījuma brīvprātīgais darbinieks Mārtiņš palīdz ārvalstniekiem Latvijā meklēt pazudušos radiniekus un draugus. Publicējam sarakstu ar cilvēkiem, kurus cenšas atrast šobrīd. Ja kādam no lasītājiem ir zināms, kur un kā atrodamas nosauktās personas, lūgums zvanīt Ziebergam pa tālruni +37129923833 vai arī sazināties pa e-pastu: martins.ziebergs@inbox.lv.

Fainu Karpovu-Jefremovu, dzimušu 1960. gadā, meklē Jeļena.

Rolandu Vlasevski no Ulbrokas, dzimušu 1978. gadā, meklē radiniece Emīlija. "Rolanda māti sauc Ņina," raksta Emīlija.

Vladimiru Kapirovski, dzimušu 1944. gadā, un viņa ģimeni meklē brālis Vladimirs.

Milānu Podgursku, dzimušu 1960. gadā, meklē Irina. "Meklēju sava tēva Valentīna Bokova māsīcu," raksta Irina.

Artūru Arbidānu no Rēzeknes, dzimušu 1989. gadā, meklē māte Olga. "Pēdējā saruna ar dēlu bija 2016. gadā," raksta Olga.

Savu tēvoci Aleksandru Dmitrišinu, dzimušu 1960. gadā, meklē Oksana. Pēdējā tikšanās abiem bija 1986. gadā Rīgā.

Aldi Zvirbuli, dzimušu 1964.-1970. gadā, meklē meita Katrīna. "Gribētu, lai tēvs zinātu, ka viņš ir arī vectēvs," raksta Katrīna.

Diānu Malahovu no Ventspils, dzimušu 1963. gadā, meklē Natālija. Sakari abām pazuda 1983. gadā.

Georgiju Jarkoviču no Jūrmalas, dzimušu 1950. gadā, meklē meita Svetlana. Tāpat viņa meklē vecmammu Olgu Jarkoviču un tēvoci Vladimiru, kuri dzīvo Jūrmalā, Slokā.

Vladimiru Voronkovu, dzimušu 1954. gadā, kurš dzīvoja Rīgā, Maskavas ielā, meklē meita Edīte. "Varbūt man ir māsas un brāļi," raksta Edīte.

Sergeju Jakuševu, dzimušu 1954. gadā, meklē Maksims. "Pārstāja atbildēt uz vēstulēm un telefona zvaniem," raksta Maksims.

Larisu Siču un viņas ģimeni meklē Aleksejs. "Meklēju brālēnus, vecomāti, vectēvu," raksta Aleksejs.

Jevgeņiju Sitkovsku, dzimušu 1960. gadā, meklē Ludmila. "Meklēju jebkuru informāciju par māsu un viņas ģimeni," raksta Ludmila.

Lidiju Pavlovu, dzimušu 1949. gadā, un viņas ģimeni no Liepājas meklē Anna. "Meklēju vecāko māsu no tēva puses," raksta Anna.

Josifu Karpovu, dzimušu 1935.-1949. gadā, un viņa ģimeni meklē meita Tatjana. Tāpat viņa meklē tēvoci Igoru Karpovu un tanti Svetlanu Karpovu.

Gaļinu Petrovu, dzimušu 1963. gadā, un Ludmilu Petrovu, dzimušu 1968. gadā, no Daugavpils meklē radiniece Ludmila Timoševiča.

Suzannu Pavlovsku, dzimušu 1960.-1965. gadā, meklē brālis Romualds. Pēdējā tikšanās abiem bija 1995. gadā.

Savu māsu Anželiku Māliņu, dzimušu 1970. gadā, meklē brālis no tēva puses, Oļegs. "Anželika dzīvoja Daugavpilī, Institūta ielā," raksta Oļegs.

Oļegu Švarcu, dzimušu 1957. gadā, meklē meita Anna. "Pēdējo reizi tēvu redzēju, kad man bija pusotrs gadiņš," raksta meita.

Genādiju Stepanovu, dzimušu 1956. gadā, meklē radiniece Ņina. "Meklēju savu tēvoci no mātes puses," raksta Ņina.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!