Foto: PantherMedia/Scanpix
Svētdien kādā Ziepniekkalna daudzdzīvokļu mājas pagalmā asfaltā ielūzusi automašīna, liecina informācija sociālajos tīklos. Kā portālam "Delfi" skaidroja Rīgas domē, negadījums noticis tieši blakus bedrei, kurā jau pērn ielūzusi automašīna.

Jau vēstīts, ka pērn, 12. jūnijā, Ziepniekkalnā kādas deviņstāvu mājas pagalmā asfaltā ielūzusi automašīna. Toreiz bedres rašanās iemesls bija ilgstošais lietus, kas radījis izskalojumus.

Taču svētdien, 18. aprīlī, blakus minētajai vietai asfaltā ielūzusi vēl viena automašīna.

Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas Teritorijas apsaimniekošanas un attīstības nodaļas darbinieki patlaban ir apsekojuši iekškvartāla piebraucamo ceļu Līvciema ielā 47, un konstatējuši, ka objektā ir izveidojies asfalta seguma iebrukums, kas rada bīstamu situāciju, pārvietojoties gājējiem un autotransportam.

"Izvērtējot objektā esošo apakšzemes komunikāciju plānu, iespējams, avārijas situāciju – grunts izskalojumu un iebrukumu pēc ziemas sezonas varēja izraisīt liets ūdens notekcaurules plīsums vai cits apakšzemes komunikācijas bojājums," norāda Rīgas domē.

Precīzs iebrukuma iemesls tiks noteikts, veicot apakšzemes komunikāciju video inspekciju (pārbaudi), kuru plānots veikt līdz otrdienai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!