Foto: Publicitātes attēli

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) pēdējā gada laikā esot metodiski pilnveidojis iepirkumu sistēmu un kritērijus un tādējādi nodrošinājis, ka zāles pļaušanas pakalpojums turpmāk klientiem būs divas reizes lētāks nekā līdz šim, informēja RNP pārstāve Una Grenevica.

Pašlaik zāles pļaušanas izmaksas ir 0,038 eiro par kvadrātmetru, savukārt turpmāk šīs izmaksas būs 0,018 eiro par kvadrātmetru, pavēstīja RNP pārstāve.

Turpmāk RNP teritoriālo iecirkņu Austrumi, Ziemeļi, Centrs, Daugava un Jugla zāles pļaušanas un nopļautās zāles savākšanu nodrošinās SIA "Ekozona", savukārt teritoriālajam iecirknim Pārdaugava šo pakalpojumu nodrošinās "Clean R".

Šādu lēmumu par dalījumu zonās RNP pieņēma, lai, palielinot konkurenci, iegūtu vairākus pakalpojuma sniedzējus, kas būtu spējīgi saviem spēkiem nodrošināt izdevīgu un kvalitatīvu pakalpojuma saņemšanu visiem RNP klientiem.

"RNP prioritāte ir piedāvāt iespējami kvalitatīvāko pakalpojumu par atbilstošām izmaksām. Ikdienā tiek strādāts pie tā, lai metodiski pilnveidotu gan visu iepirkumu sistēmu kopumā, gan atsevišķus iepirkumus. Cenšamies palielināt konkurenci, dodot iespēju iepirkumos piedalīties maksimāli plašam pretendentu lokam. Rezultātā esam panākuši ļoti būtisku zāles pļaušanas pakalpojuma cenas samazinājumu," pauž RNP valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis.

Saistībā ar ilgstošo karsto laikapstākļu periodu, "Rīgas namu pārvaldnieks" sekojis līdzi situācijai, lai pasargātu galvaspilsētas augsni no izkalšanas. Karstajā laikā zāle tiekot pļauta retāk, tāpat nākotnē plānots ieviest atsevišķas zonas, kur zāle tiks pļauta ar lielākiem intervāliem arī turpmāk. Īpaši mitrās vietās uzņēmums seko līdzi, lai zāles garums nepārsniegtu noteikumos minētos 20 centimetrus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!