Foto: LETA

Ceturtdienas rītā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma izsaukumu Ogres novada Birzgales pagastā, kur ar atklātu liesmu dega divstāvu daudzdzīvokļu māja, portālu "Delfi" informēja VUGD pārstāve Agrita Vītola.

Notikumā cietušu cilvēku nav. Pulksten 09.19 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika lokalizēts un pulksten 13.45 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi konteinerā un neapsaimniekotā ēkā, garāža un blakus ēkas siena un jumts, sodrēji dzīvojamās mājas dūmvadā, divos gadījumos – piededzis ēdiens, traktors.

Ceturtdienas rītā tika saņemts izsaukums uz Mārupes novada Salas pagastu, kur uz autoceļa Rīga – Ventspils bija notikusi divu vieglo automašīnu sadursme. Glābēji no avarējušās mašīnas atbrīvoja cilvēku un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem, kā arī atvienoja abu automašīnu akumulatoru klemmes un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Pagājušajā diennaktī glābēji saņēma 35 izsaukumus – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!