Foto: Pixabay

Aizvadītajā diennaktī, no šī gada 9.marta plkst. 06.30 līdz 10.martam plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 47 izsaukumus – 17 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem četri bija kūlas ugunsgrēki, 24 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst.18.42 saņemts izsaukums uz Šarlotes ielu Rīgā, kur piecstāvu publiskā ēkā dega mūzikas instrumenti, siena un grīda 4m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 25 cilvēki. Plkst.20.20 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Plkst.09.35 saņemts izsaukums Talsu novada Ārlavas pagastā, kur divstāvu publiskā ēkā dega skapis un gulta 10m2 platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas bija evakuējušies 11 cilvēki. Plkst.11.05 ugunsgrēks likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, sodrēji dzīvojamo māju dūmvados, piededzis ēdiens, starpstāvu pārsegums divstāvu sabiedriskā ēkā, transformators, saimniecības ēka, trīs gadījumos – vieglās automašīnas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!