Foto: LETA

Otrdien Maskavas ielā Rīgā ugunsdzēsēji glābēji no kanāla izcēla cilvēku, kurš bija iekritis ūdenī un saviem spēkiem nespēja izkļūt krastā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Trešdienas rītā pulksten 6.30 VUGD saņēma izsaukumu uz autoceļu LudzaTerehova, kur noticis ceļu satiksmes negadījums – divu kravas automašīnu sadursme.

Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja vienu cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem.

Ar absorbenta palīdzību tika savākta noplūdusī eļļa un dīzeļdegviela, sakārtota ceļa braucamā daļa un automašīnām atvienotas akumulatora klemmes.

Šobrīd darbs notikuma vietā turpinās.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, šķūnis, reklāmas stends, reklāmas plakāts, sodrēji ēkas dūmvadā, vieglā automašīna, mikroautobuss un dzīvoklis.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 46 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 26 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!