Foto: Valsts prezidenta kanceleja

Noslēdzoties 13. Saeimas pilnvaru termiņam, Latvijas Valsts prezidents Egils Levits 31. oktobrī pasniedza Valsts prezidenta medaļas politiķiem, kuri paveikuši nozīmīgu darbu Latvijas valsts attīstībā, īstenojot visai sabiedrībai būtiskas reformas, taču darbu 14. Saeimā neturpinās. Ar Valsts prezidenta medaļu Levits arī pateicās par veiksmīgo divpusējo sadarbību.

Valsts prezidenta medaļu par pamatu likšanu augsti attīstītas Latvijas armijas veidošanā saņēma Ministru prezidenta biedrs, aizsardzības ministrs Artis Pabriks.

Valsts prezidenta medaļu par tiesiskuma stiprināšanu Latvijā saņēma Ministru prezidenta biedrs, tieslietu ministrs Jānis Bordāns.

Valsts prezidenta medaļu par Administratīvi teritoriālās reformas un Pašvaldību likuma virzīšanu Saeimā saņēma Saeimas Administratīvi teritoriālās reformas komisijas priekšsēdētājs Juris Pūce.

Valsts prezidenta medaļu par Latviešu vēsturisko zemju un Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu un to pārvaldības likumu virzīšanu Saeimā, un Nacionālās partizānu bruņotās pretošanās atceres dienas un Valsts valodas dienas iekļaušanu atceres un atzīmējamo dienu sarakstā saņēma Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas priekšsēdētājs Artuss Kaimiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!