Foto: DELFI
Sliktu braukšanas apstākļu vai autobusu vadītāju trūkuma dēļ trešdien atcelti kopumā vairāk nekā 20 reisu – pamatā šobrīd informācija ir par atceltajiem reisiem rīta stundās, liecina Autotransporta direkcijas publiskotā informācijā.

Vairākus reisus sliktu braukšanas apstākļu dēļ atcēlusi SIA "Latvijas sabiedriskais autobuss", SIA "VTU Valmiera" un SIA "Norma-A". Savukārt reisus autobusu vadītāju trūkuma dēļ atcēlusi AS "Liepājas autobusu parks" un arī "VTU Valmiera".

Tostarp sliktu braukšanas apstākļu dēļ "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis reisu Lubāna-Cesvaine-Madona-Bērzaune-Aiviekste-Pļaviņas, kas izbrauc pulksten 3.35, reisu Lubāna-Meirāni-Barkava-Madona, kas izbrauc pulksten 3.47, reisu Madona-Bērzaune-Vestiena-Ērgļi, kas izbrauc pulksten 5.20, reisu Madona-Ļaudona-Pāpuļi, kas izbrauc pulksten 5.25, reisu Pļaviņas-Aiviekste-Bērzaune-Madona, kas izbrauc pulksten 6, reisu Ērgļi-Vestiena-Bērzaune-Madona, kas izbrauc pulksten 6.35, reisu Kuldīga-Krogsētas-Ēdas-Kuldīga, kas izbrauc pulksten 7, reisu Madona-Prauliena-Mētriena-Rāksala, kas izbrauc pulksten 7.20.

Tāpat sliktu braukšanas apstākļu dēļ "Latvijas sabiedriskais autobuss" atcēlis reisu Kuldīga-Pūces-Vilgāle-Kuldīga, kas izbrauc pulksten 8, un reisu Rāksala-Mētriena-Prauliena-Madona, kas izbrauc pulksten 8.15.

"VTU Valmiera" sliktu braukšanas apstākļu dēļ atcēlusi reisu Valmiera-Vaidava-Rubene-Valmiera, kas izbrauc pulksten 5.55, reisu Valmiera-Ēveles pienotava-Jaunjērcēni-Valmiera, kas izbrauc plkst.6, reisu Valmiera-Bērzaine-Vākšēni-Valmiera, kas izbrauc pulksten 6.20, reisu Valmiera-Jaunzēmeles-Tožas-Mujāni-Valmiera, kas izbrauc 6.45, reisu Valmiera-Dauguļu pasts-Dikļu skola-Valmiera, kas izbrauc plkst.6.45, reisu Vireši-Trapene-Vireši, kas izbrauc pulksten 7.23, kā arī reisu Vireši-Trapene-Vireši, kas izbrauc pulksten 15.50.

Savukārt vadītāju trūkuma dēļ "VTU Valmiera" atcēlusi reisu Smiltene-Aumeistari-Gauja-Gaismas, kas izbrauc 6.40, reisu Gaismas-Gauja-Aumeistari-Smiltene, kas izbrauc pulksten 7.50, reisu Smiltene-Aumeistari-Gauja-Gaismas, kas izbrauc pulksten 15.10, kā arī reisu Gaismas-Gauja-Aumeistari-Smiltene, kas izbrauc pulksten 16.35.

"Liepājas autobus parks" autobusu vadītāja trūkuma dēļ atcēlis reisu Aizkraukle-Daudzevas stacija-Sproģi-Nereta, kas izbrauc pulksten 6.30, reisu Nereta-Pilskalne-Sproģi-Daudzevas stacija-Aizkraukle, kas izbrauc pulksten 7.55

Vienlaikus "Norma-A" sliktu braukšanas apstākļu dēļ atcēlusi reisu Madona-Velēna-Ranka-Brenguļi-Valmiera, kas izbrauc pulksten 6.40, kā arī reisu Valmiera-Brenguļi-Ranka-Velēna-Madona, kas izbrauc pulksten 16.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!