Foto: F64

Pirmdien ugunsgrēks izcēlās kādā sabiedriskajā ēkā, kā rezultātā no tās evakuēti 75 cilvēki, "Delfi" uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Izsaukums uz notikuma vietu saņemts pulksten 16.20, kur trīsstāvu sabiedriskas ēkas pirmā stāva tualetē dega siena, atkritumu tvertne un salvešu turētājs.

No ēkas tika evakuēti 75 cilvēki. Pulksten 16.58 ugunsdzēsēji glābēji darbu notikuma vietā noslēdza.

Tāpat glābēju klātbūtne pirmdien bija nepieciešama Slokas ielā Rīgā, kur ap pulksten 5 no rīta piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī dega virtuve.

Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no mājas paša spēkiem evakuējās viens cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem. Ap pulksten 6 ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī glābēji steidzās uz izsaukumiem, kuros dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens, vieglās automašīnas motortelpa, elektrības stabs, elektrolīnijas balsts, elektrības vadi un atkritumi.

Pirmdien VUGD saņēma 31 izsaukumu – astoņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 17 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!