Foto: LETA

Nu jau dažas dienas mums ir jauna valdība. Vai šis fakts varēs kalpot par tramplīnu, lai uzticēšanās līmenis varai palielinātos, varēsim spriest Ziemassvētkos, kad Evikas Siliņas vadītajai valdībai apritēs 100 dienas. Taču tikmēr "Delfi" aicina iepazīties ar plašākai publikai mazāk zināmajiem Ministru kabineta jaunpienācējiem – Ingu Bērziņu (JV), Kasparu Melni (ZZS) un Agnesi Loginu (PRO).

Runājām par to, kāpēc katrs no viņiem varētu būt labs ministrs, taču skaidrojām arī brīžiem ēnā palikušos, bet būtiskos jautājumus – cik svarīgs ir pareizs saikļu "ka" un "kad" lietojums, kas ir ministra mīļākā grāmata un vai politiķis varētu noskriet pusmaratonu.

Pagaidām teicamniece


Bijusī Kuldīgas novada priekšsēdētāja un 14. Saeimas deputāte Inga Bērziņa nu jau dažas dienas ir vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre. Pēc Tautas partijas likvidēšanas, kuras biedre Bērziņa bija, kopā ar domubiedriem izveidojusi partiju "Kuldīgas novadam", kas šobrīd iekļāvusies "Jaunajā Vienotībā" (JV). Dažādu pašvaldību organizāciju pārstāvji un nešaubīgi kuldīdznieki viņu pazīst, tomēr ārpus šiem burbuļiem pilsoņiem varētu būt cits viedoklis. Viņa nepiedalās šovos, nav dzeltenās preses zvaigzne, nenāk klajā ar skandaloziem paziņojumiem vai "Instagram" tiešraidēm.

Latvijas Pašvaldību savienības priekšsēdētājs Gints Kaminskis sarunā ar "Delfi"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!