Foto: LETA
Latvijas Televīzijas (LTV) ģenerāldirektors Uldis Grava par savu pēcteci izvēlējies reklāmas sabiedrības "Labvakar" direktoru Edgaru Kotu, informēja LTV sabiedrisko lietu vadītāja Ingrīda Šmite.
Kots LTV ģenerāldirektora vietnieka amatu ir pieņēmis un darbu uzsāks 2004.gada 5.janvārī, informēja Šmite.

Grava uzskata, ka Kotam no visiem iespējamajiem kandidātiem ir vislielākā televīzijas darba pieredze, gan tieši LTV, gan ārpus tās.

"Ir svarīgi, lai visas lietas es varētu nodot zinošam speciālistam un vadītājam, kurš labi pārzina sabiedriskās televīzijas specifiku, darbu ēterā un ārpus tā un kurš manu iesākto reformu darbu varētu arī turpināt," sacījis Grava.

Kā ziņots, Grava pieņēmis partijas "Jaunais laiks" (JL) piedāvājumu iesaistīties JL darbā, veidojot to par "paliekošu un sabiedrībai atvērtu politisku partiju". Grava Nacionālā radio un televīzijas padomē iesniedzis atlūgumu un darbu LTV grasās pamest 16.janvārī.

Kots dzimis 1967.gada 24.decembrī Rīgā. Ar LTV Kots ir saistīts kopš 1990.gada, viņš bijis jaunatnes, vēlāk - kultūras programmu vecākais administrators, radošo grupu apvienības režisora asistents, divus gadus vadījis LTV Sabiedrisko programmu daļu, gandrīz gadu - arī informatīvi dokumentālo raidījumu daļu. Kopš 1997.gada aprīļa viņš vada reklāmas sabiedrību "Labvakar".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!