Foto: Shutterstock
Astrologi apkopojuši ieteikumus visām zodiaka zīmēm, kā sagaidīt nākamo gadu, lai svētki būtu jautri un interesanti. Lai visu pienācīgi sagatavotu, nepieciešams laiks, tāpēc publicējam ieteikumus jau savlaicīgi.

Foto: Shutterstock

Auniem Jaungada naktī gribēsies pārsteigt apkārtējos ar savu dāsnumu. Ja esi dzimis šajā zīmē, kādā brīdī vari izjust vēlmi iesaukties "Maksāju par visiem!" Tāpat vari atdāvināt draugam kādu savu lietu, kas viņam iepatikusies.

Šaubu nav, pateicoties šādai uzvedībai, būsi ballītes varonis un atradīsies uzmanības centrā. Tomēr nebūtu par ļaunu savu impulsivitāti nedaudz apvaldīt, jo jau 1. janvāra vakarā vari nožēlot pārmērīgo izšķērdību.

Turklāt iespējams, ka tu pēkšņi pametīsi kompāniju, kurā sagaidi Jauno gadu, un dosies pie kāda cilvēka, kura apsveikuma zvans būs sagādājis patīkamu pārsteigumu. Tomēr tas diez vai būtu prātīgi darīts.

Kopumā zvaigznes tev iesaka kontrolēt savu rīcību, lai izvairītos no liekiem tēriņiem un vilšanās.

Foto: Shutterstock

Vēršus Jaungada naktī gaida kāda vērtīga dāvana. Liela iespējamība, ka saņemsi to, par ko jau sen esi sapņojis un bez kā tev grūti iztikt. Iespējama arī kāda negaidīta un, var teikt, liktenīga iepazīšanās, kas kaut ko mainīs visā tavas dzīves gājumā.

Tev arī gribēsies pārsteigt un iepriecināt radus un draugus. Visticamāk, vēlēsies viņiem nodemonstrēt kādas savas īpašās spējas vai talantus. Nav izslēgts, ka to darīsi, vēlēdamies paaugstināt savu pašapziņu un nostiprināt autoritāti. Galvenais, lai tava izturēšanās nekļūtu par iemeslu strīdiem ar tuviem cilvēkiem saistībā ar tavu augstprātīgo izturēšanos.

Foto: Shutterstock

Dvīņiem Jaungada naktī, iespējams, gribēsies mazliet vienatnes, lai visā slepenībā pazīlētu. Neatsaki sev šo prieku – tu patiešām spēsi ielūkoties nākotnē un ieraudzīt tur daudz ko interesantu.

Vēl tev var nākties uzklausīt kāda cilvēka sentimentālās atklāsmes, kādam just līdzi vai kādu mierināt. Galvenais, lai citu noskaņojums neietekmētu tavu paša garastāvokli.

Vēl gaidāms, ka tu labprāt baudīsi dažādus gastronomiskos priekus, tāpēc vari apēst daudz vairāk nekā parasti. Šādas pārmērības, protams, ietekmēs pašsajūtu un figūru, bet kad tad svinēt, ja ne Jaungadā?

Foto: PantherMedia/Scanpix

Vēžus Jaungada naktī gaida interesanta iepazīšanās. Liela iespējamība, ka blakus būs cilvēks, kuram pēc kāda laika tavā dzīvē būs liela loma. Tāpēc neslēpies no nepazīstamiem cilvēkiem, esi sabiedrisks un atsaucīgs. Tikšanās Jaungada naktī var kļūt par īstu brīnumu.

Zvaigznes arī sola neparastu un skaistu dāvanu no kāda tuva cilvēka – radinieka vai drauga. Nav izslēgts, ka šī dāvana pamudinās jūs pāriet citā attiecību līmenī vai arī tu iegūsi jaunas prasmes vai zināšanas. Galvenais, nekavējies izmantot uzdāvināto lietu.

Foto: AFP/Scanpix

Lauvas noskaņojums Jaungada naktī būs ne tikai labs, bet lielisks, svētki ne tikai izdosies, bet arī paliks atmiņā uz ilgu laiku. Visticamāk, šādu pacēlumu veicinās kāds tuvs cilvēks. Iespējams, šis cilvēks uzminēs kādu tavu slēptāko vēlēšanos un tavā labā paveiks īstu brīnumu, piemēram, uzdāvinās kaut ko tādu, par ko jau sen esi sapņojis.

No otras puses, svētku nakts paies mierīgi un priecīgi tikai tad, ja izvairīsies sagaidīt Jaungadu kolēģu lokā – liela iespēja sastrīdēties, un strīdi var sabojāt ne tikai svētus, bet arī tavas attiecības ar šiem cilvēkiem. Tāpēc atliec uz citu reizi tikšanos ar cilvēkiem, kas ar tevi saistīti darba lietās, uz labvēlīgāku brīdi.

Foto: PantherMedia/Scanpix

Jaunavām Jaungada naktī var rasties jauni plāni un vēlēšanās. Nav izslēgts, ka saruna ar kādu cilvēku kļūs par impulsu taviem sasniegumiem nākotnē. Tāpat baudīsi interesantas sarunas par filozofijas, literatūras vai okultām tēmām, un tas atstās paliekošas pēdas tavā dvēselē un kaut kādā veidā ietekmēs visu tavu dzīvi.

Turklāt tevī var mosties kāre pēc piedzīvojumiem. Iespējams, tu pēkšņi izlemsi doties uz klubu vai vienkārši pastaigā pa kādu jaunajam gadam pavisam neierastu vietu. Ja tavu ašo ideju atbalstīs tie, ar kuriem kopā sagaidi Jauno gadu, visdrīzāk, avantūra izrādīsies ļoti veiksmīga un sagādās daudz prieka.

Foto: PantherMedia/Scanpix

Svariem, Jauno gadu sagaidot, ieteicams pavisam noteikti atturēties no jebkurām avantūrām un bīstamām izklaidēm. Jo mierīgāk un rāmāk pavadīsi šo nakti, jo drošāk izdosies izvairīties no pamatīgām nepatikšanām. Tāpat nav vēlams aicināt ciemos mazpazīstamus cilvēkus, izmantot pirotehniku un aizrauties ar alkoholu.

Citādā ziņā svētki būs izdevušies lieliski – tu atradīsies uzmanības centrā, daudzi centīsies tev izpatikt, bet tu pats, visticamāk, sagatavosi saviem mīļajiem cilvēkiem ne vienu vien pārsteigumu.

Vēl tevi gaida kāda jauna pieredze – vai nu piedalīšanās kādā oriģinālā konkursā, vai nezināma, bet ļoti garda ēdiena baudīšana.

Skorpioniem Jaungada naktī daudz kas būs atkarīgs no garastāvokļa, kādā pamodīsies 31. decembra rītā. Ja noskaņojums izrādīsies labs, arī svētki izdosies par visiem simt procentiem. Tu ar prieku gatavosies svinībām, nesastrīdoties ar tuviniekiem, un sagaidīsi Jauno gadu tā, ka visi, ar kuriem tu pēc tam dalīsies iespaidos, kļūs zaļi no skaudības.

Jaungada nakts arī var atnest jaunu romantisku aizraušanos vai kaut kādā veidā uzlabot attiecības ar esošo partneri.

Iespējams, ar tevi notiks kas neparasts, kāds brīnumains notikums, kas ievērojami mainīs tavu dzīvi vai arī attieksmi pret dzīvi.

Foto: Shutterstock

Liela iespēja, ka Strēlnieki 2015. gada sagaidīšanu organizēs, balstoties uz veselīga dzīvesveida principiem. Nav izslēgts, ka tu nolemsi atturēties no grādīgo dzērienu lietošanas, gatavosi tikai veselīgus ēdienus un dosies pie miera, tiklīdz pulkstenis būs nozvanījis divpadsmit.

Tas viss, protams, ir lieliski, bet galvenais ir nepārcensties un netraucēt līksmoties tiem, kuri Jaungada naktī būs kopā ar tevi.

Vēl jāatzīmē, ka tu, visticamāk, rūpīgāk nekā parasti nodarbosies ar pirmssvētku uzkopšanas darbiem, rotāsi eglīti un klāsi greznu svētku galdu. Iespējams pat, ka tajā visā vadīsies pēc fenšui principiem vai kādas citas mācības par apkārtējās vides iekārtošanu. Tādējādi gatavošanās Jaunajam gadam un tā sagaidīšana tev iegūs sakrālu jēgu.

Foto: Shutterstock

Mežāža zīmē dzimušie Jaungada naktī vai dzirksteļos jautrībā un asprātībā. Tu aktīvi piedalīsies visos konkursos, loterijās un spēlēs, žilbināsi apkārtējos ar savām spējām un talantiem, būsi arī lielisks sarunu biedrs.

Jaungada sagaidīšana tev sniegs milzum daudz pozitīvu emociju un jauku dāvanu. Galvenais, prātīgi sadali savus spēkus, un tad enerģijas pietiks līdz pat rītam.

Jaungada naktī, iespējams, lēkās arī romantiskas dzirksteles, kas var izvērsties īstā kaisles ugunsgrēkā: neplānota tuvība ar iekārojamu svešinieku vai ilggadējo partneri nebūtu nekas pārsteidzošs, turklāt tas var notikt kādā neparastā vietā.

Zvaigznes brīdina: ja tuvākajā laikā neplāno kļūt par māmiņu vai tēti, rūpīgi izsargājies, jo pastāv liela iespēja ieņemt bērnu.

Foto: Shutterstock

Ūdensvīriem Jaungada nakts var kļūt par rezultātu apkopošanas laiku. Tas, protams, ir lieliski un ļoti vajadzīgi, bet neaizmirsti arī par izklaidēm. Nenorobežojies no kolektīva un neieraujies sevī.

Labāk sarīko "apaļo galdu" ar radiem un draugiem un lai katrs no viņiem izstāsta savus lielākos panākumus aizejošajā gadā.

Vēl nevajadzētu vienatnē doties pastaigā – tas var nebūt droši. Galu galā, jo vairāk tev apkārt būs mīlošu cilvēku, jo veiksmīgāk izdosies ne tikai Jaungada nakts, bet arī viss 2015. gads. Tāpēc negremdējies apcerē, bet baudi svētkus un tev dārgo cilvēku sabiedrību.

Foto: Shutterstock

Zivis Jaungada naktī gaida jaunas iepazīšanās vai saskarsme ar samērā nepazīstamiem cilvēkiem. Piemēram, pie tevis ar apsveikumu var negaidīti ierasties kaimiņi vai arī tu pats nolemsi aiziet pie viņiem ciemos ar kādu simbolisku dāvaniņu un cienastu.

Notiks aktīva pieredzes apmaiņa, dalīšanās ar informācija un baumām. Vispārēji var teikt, ka tieši sarunas sniegs tev lielāko prieku.

Turklāt tu vari izdarīt kaut ko nebijušu. Iespējams, kāds Jaungada konkurss tevi pamudinās uzsākt jaunu, radošu hobiju vai arī gribēsi ļauties kulināriem eksperimentiem. Galvenais, neapšaubi savus spēkus, un tad viss izdosies vienkārši lieliski. Tevi gaida arī interesanti pārsteigumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!