Foto: Shutterstock
Tūdaļ, tūdaļ būs rūpīgi iesaiņotās dāvanas jāliek zem svētku eglītes un jāiepriecina visi mīļie, tāpēc lieti noderēs idejas, kā tās skaisti izkārtot, lai tās godam sagaidītu savus saņēmējus, gan tad, ja mājās ir eglīte, gan tad, ja plānots iztikt bez tās šajos svētkos.

Ja mājās nav Ziemassvētku eglītes, tad jāmeklē citas alternatīvas, kā pasniegt dāvanas. Vari aizņemties šo ideju, kur dāvanas saliktas uz kāda gaumīga ķeblīša.

Skaisti pasniegt dāvanas var arī tad, ja mājoklis nav piesātināti izrotāts ar svētku rotājumiem. Vari apsiet visām dāvanām apkārt lenti, nolikt tās pie kamīna, uz palodzes vai kādā istabas stūrī, kur ir pietiekami izgaismots.

Dāvanu pasniegšanai var izmantot arī kādu ķeblīti, soliņu vai pat galdu, kuru nav plānots izmantot citiem nolūkiem. Papildinot mēbeli ar dekoratīviem spilveniem, kādu plediņu un rotājumu, iegūsi ļoti gaumīgu noskaņu.

Lūk, ļoti skaista un grezna ideja, kā dāvanas pasniegt priekšnamā! Starp citu, šādi ir ērti pasniegt arī tās dāvanas, kuras atnes viesi – katrs, kas atnāk, nemanāmi noliek sagatavoto un dodas tālāk uz svinību norises vietu, un tad vēlāk visi var doties lūkot dāvanu krājumus.

Ja viesistabā ir kāds neliels mīkstais dīvāniņš vai zemais galdiņš, uzklāj uz tā kādu svētku noskaņas pārvalku, segu vai galdautu un izkārto uz tā dāvanas. Šādi noteitki būs ērtāk aizsniegties pēc dāvanām, nekā tad, ja tās būs saliktas zem eglītes.

Lai dāvanas zem eglītes nebūtu noliktas vienkārši uz grīdas, izklāj tur kādu dekoratīvu pledu vai agroplēvi, kas atgādinās sniega segu.

Kamīna zona ir viena no omulīgākajām vietām istabā, ja tāds, protams, ir, tāpēc izmanto iespēju un dāvanas skaisti izkārto tur.

Arī palodze var būt ļoti noderīga vieta dāvanu pasniegšanai. Izkārto pie viena tur omulīgus dekorus, izgaismo ar lampiņu virtenēm un saliec dāvanas, kas kalpos arī kā noformējums telpai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!