Foto: DELFI
19. un 20. decembrī maģiskā Rīgas vietā – K.K. fon Stricka villā lielus un mazus apmeklētājus gaida sirsnīgs Ziemassvētku tirgus, portālam "Delfi" pavēstīja pasākuma organizatori.

Tajā ir iespēja iegādāties gan krāšņus priekšmetus no senatnes, gan radošo Latvijas zīmolu veikumu, gan vienkārši mīļas, pašu rokām gatavotas dāvaniņas – visu, kas aktuāls pirms svētkiem, portālam "Delfi" pavēstīja pasākuma organizatori.

Tirgus norises vieta ir K.K. fon Stricka villa, Briāna ielā 9, kas vairākus gadus apmeklētājiem bijusi nepieejama.

Tāpat pasākuma organizatori apgalvo, ka tirgotāji esot parūpējušies gan par rotājumiem telpai un Ziemassvētku galdam, gan par izejamo kārtu pašiem svinētājiem, gan visdažādākajām dāvaniņām maziem un lieliem.

Tirdziņā piedalās vairāk kā 50 tirgotāju ar keramiku, traukiem, veclaiku un otrreiz pārstrādātu apģērbu, rotām, apaviem, noderīgām un aizraujošām lietām bērniem, grāmatām un rakstāmlietām, eglīšu rotājumiem, dabiskām svecēm, mājas dekoriem, platēm, ādas izstrādājumiem un vēl daudz ko citu.

Paralēli andelei plates griezīs DJ Rudaks un DJ H.E. Zēgners. Savukārt jaunākos apmeklētājus gaidīs radošā darbnīca, bet visu paaudžu ļaudīm būs iespēja tikt pie kāda izteiksmīga hennas tetovējuma. Kā jau kārtīgā tirdziņā pienākas, baudāmi arī smeķīgi ēdieni un sirdi sildoši dzērieni.

Tirdziņa pirmā diena ir noslēgusies, bet tas notiks arī svētdien no plkst. 10:00-18:00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!