Foto: Kadrs no video
Par īstu sensāciju interneta vidē kļuvusi Polijā veidotā Ziemassvētku reklāma, kas viennozīmīgi ierindojas starp šī gada sirsnīgāko un aizkustinošāko Ziemassvētku reklāmu līderiem.

Emocionālo Ziemassvētku reklāmu veidojusi Varšavā esošā reklāmas aģentūra "Bardzo", kas uzsver, ka angļu valodu var mācīties arī cēlu mērķu labā.

Jau ziņots, ka, tuvojoties gada skaistākajiem svētkiem, gan uzņēmumi, gan dažādas organizācijas laicīgi sāk sacensību par sirsnīgāko un jaukāko reklāmu.

Reklāmā stāsts ir par kādu opi, kurš iegādājies grāmatu "English For Beginners" (tulkojumā - "Angļu valoda iesācējiem").

Kā redzams video, viņš cītīgi mēģina apgūt angļu valodas vārdus, kā arī tos saraksta uz līmlapiņām, lai mācīšanās būtu vieglāka. Valodas apguve notiek dažādās vietās - vannā, mājās, kā arī pat tramvajā.

Daudzi video redzamie cilvēki tikai pavīpsnā par gados vecā vīrieša uzcītību, kā arī pauž neizpratni, kāpēc vecajam vīram būtu jāmācās angļu valoda.

Lai noskaidrotu, kāpēc vecais vīrs cītīgi apgūst angļu valodu - noskaties video!

Protams, Polijā veidotajam reklāmas video ir arī konkurenti, piemēram, Pasaules Dabas Fonds ar aizkustinošo video, kurā iemūžināti kādas ģimenes piedzīvojumi, kā arī milzīgu popularitāti iemantojušais Lielbritānijā populārā veikalu tīkla "John Lewis" Ziemassvētku video, kurā redzami kāda suņuka piedzīvojumi, kā arī citu veikalu tīklu un lielu kompāniju reklāmu rullīši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!