Foto: Publicitātes foto
Ja vēl neesi sarūpējis saviem tuviniekiem dāvanas, tad skaistas lietas vari atrast tirdziņos, kas tiek organizēti dažādās Latvijas pilsētās. Viens no šādiem tirdziņiem Rīgā būs jau sestdien, 8. decembrī, kur dažādas dāvanu pērles sarūpējuši Latvijas skolēnu mācību uzņēmumi.

Jau ziņots, ka šī gada 8. decembrī no pulksten 11 līdz 18 tirdzniecības centrā "Domina Shopping" notiks jau par ikgadējo pirmssvētku tradīciju kļuvušais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu pasākums "Cits Bazārs", kurā ar savām biznesa idejām un radīto produkciju apmeklētājus iepazīstinās skolēni no visas Latvijas.

Dažādus interesantus nieciņus un neparastas svētku dāvanas piedāvās 170 skolēnu mācību uzņēmumi, kas sevi pierādījuši kā labākos 400 komandu konkurencē. Skolēnu radītās preces ir iedalītas astoņās preču kategorijās – "Pakalpojumi, izklaide", "Apģērbi, aksesuāri", "Skaistumkopšana, bižutērija", "Pārtika, preces virtuvei", "Elektropreces, gaismas objekti", "Suvenīri, dāvanas, sezonas preces", "Spēles, preces bērniem" un "Interjera preces". Vairāk par pasākumu vari uzzināt šeit.

Pasākuma pārstāve Dagnija Dižbite sarūpējusi nelielu ieskatu ar 23 lietām, kuras varēs iegādāties "Cits Bazārs". Iespējams, jau tagad vari nolūkot oriģinālāko dāvanu, lai ar to pārsteigtu savus mīļos!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!