Foto: DELFI
Medijiem raksturīgo ikgadējo Gada notikumu apkopojumu, kurš nereti mediju lasītājus, skatītājus un klausītājus garlaiko, jo tāpat ir skaidrs, kādu procesu zīmē aizgājis konkrētais gads, "Delfi" šoreiz piedāvā pārvērst par aizraujošu rotaļu – balsojumu par to, kādā tēmā Gada notikums norisinājies pēc lasītāju domām.

Vai Jums nekad nav licies, ka ziņu mediji pārāk daudz uzmanības velta garlaicīgām tēmām, bet nepamana personīgi Jums tik būtisko?! Bizness, Kultūra, Politika, Sports, Izklaide... Kādā tēmā notikušo Jūs pasludinātu par savu Gada notikumu? "Delfi" sadaļu redaktori ir izvēlējušies katrā tēmā, viņuprāt, būtiskāko Gada notikumu.

Balsojiet un palīdziet uzvarēt tam, kas sakrīt ar Jūsu 2012.gada vērtējumu!

"Delfi" sporta redaktors uzskata, ka gada notikums noteikti ir olimpiskās medaļas, "Delfi Kultūras" redaktore apkopojusi gada laikā publicēto informāciju par koru panākumiem, un uzskata, ka tik spoži vēl nav bijis nekad.

"Delfi Aculieciniekam" šis gads viennozīmīgi pagāja ceļu satiksmes sakārtošanas zīmē. Daudz šī jautājuma aktualizācijai sabiedrībā palīdzēja arī tehnoloģiju revolūcija, kas mūsdienās jebkuram avārijas vai citas satiksmes nebūšanas aculieciniekam ļauj kļūt par reportāžas autoru.

"Delfi Sievietēm" redaktore iesaka - pievērsiet uzmanību Latvijas modes mākslinieku panākumiem 2012.gadā. "Delfi Auto" redaktors atzīmē superspēkratus, ko iegādājušies Latvijas pilsoņi.

Nacionālo un Biznesa ziņu redaktori piedāvā -2012.gads, visticamāk pagājis zem demogrāfijas zīmes vai zem krīzes pārvarēšanas zīmes. Tikmēr ārzemju ziņās arī viss skaidrs - ievilkusies gan eirozonas krīze, gan "arābu pavasaris". Tā ievilkušies, ka kļuvuši par Gada notikumiem.

Visbeidzot "Delfi Izklaide" piedāvā - Gada notikums noteikti ir Pasaules gals. Ja tā padomā - cik gan daudz visādu ērmību ziņu portālos šogad lika mums nopūsties - pasaule iet uz galu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!