Foto: LETA
Ar diskusiju par nodokļu un nodevu politiku, finanšu pieejamības jautājumiem 4.septembrī tiks turpināts Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizēto uzņēmēju – politiķu 12.Saeimas priekšvēlēšanu debašu cikls – "Kas sagaida uzņēmēju pēc 12.Saeimas vēlēšanām. Diskusijas tiešraide tiks translēta portālā "Delfi".

Portāls "Delfi" arī šogad seko līdzi gaidāmajām Saeimas vēlēšanām, īpašā sadaļā piedāvājot vēlētājiem aktuālās ziņas un informāciju par kandidātiem, kā arī publicējot politiķu viedokļus un partiju paziņojumus.

"Kāda būs nodokļu un nodevu politika 2015. un turpmākajos gados, vai gaidāms solītais darbaspēka nodokļu samazinājums, kāda būs PVN nākotnes likme, kas notiks ar mikrouzņēmuma nodokli, kā ar nodokļu instrumentiem tiks apkarota "ēnu" ekonomika Latvijā - par šiem un finanšu pieejamības jautājumiem – Attīstības finanšu institūcijas nākotni un ES fondu finansējuma investīcijām uzņēmējdarbības atbalstam - tiks izvaicāti politiķi," akcentē LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

4.septembra debatē uzņēmēji debatēs ar 12.Saeimas vēlēšanās startējošo partiju nominētajiem finanšu ministra amata kandidātiem – Igoru Pimenovu (Saskaņa), Jāni Reiru (Vienotība), Jāni Vucānu (ZZS), Imantu Parādnieku (Nacionālā apvienība), Tāli Laizānu (No sirds Latvijai), Juri Pūci (Latvijas Attīstībai), Aigaru Kalvīti (Vienoti Latvijai), Daini Liepiņu (Reģionu apvienība), Krišjāni Feldmanu (Jaunā Konservatīvā partija), Edvīnu Puķi (Suverenitāte) un Jāni Viegliņu (Izaugsme), Anriju Aumali (Brīvība. Brīvs no bailēm, naida un dusmām)

LTRK eksperti sarunā - viceprezidente, nodokļu un nodevu eksperte Lienīte Caune, Padomes locekle, LTRK Nacionālās Stratēģijas padomes vadītāja Elīna Rītiņa, Padomes loceklis Ivars Ķirsons un LTRK ES fondu darba grupas vadītājs Gundars Kuļikovskis

Jautājumus politiķim var uzdot ikviens "Delfi" tiešraides skatītājs, uzrakstot to "Delfi" portālā tiešraidi piesakošās ziņas komentāru sadaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!